Izdelki z bolha.com odslej tudi v fizični trgovini

Največji slovenski spletni oglasnik bolha.com je svoje delovanje preko pilotnega projekta Lokalna bolha.com s spleta razširil na fizične prodajalne, v Butike ponovne uporabe, kamor lahko prinesete stvari, ki jih ne potrebujete več, in jih prodajajo namesto vas.

V okviru projekta bodo lahko prodajalci poleg oddanega oglasa na bolha.com ponudili svoje izdelke za prodajo v Butikih ponovne uporabe. Prodajni strokovnjaki bodo glede na izbrani cenovni paket prinesene izdelke opremili s kakovostnimi fotografijami in podkrepili s prodajnimi opisi. V času prodaje izdelka bodo zaposleni v butiku namesto prodajalca prevzemali klice potencialnih kupcev iz bolha.com.

»Izdelki bodo kupcem na voljo za ogled in preizkus v butiku ponovne uporabe, glede na izbrani cenovni paket prodaje pa bodo izpostavljeni tudi na bolha.com. V roku 48 ur po nakupu lahko sedaj kupci v primeru, da jim izdelek ne ustreza, tudi vrnejo v butik in prejmejo vračilo denarja. Bolha.com s tem zagotavlja varen nakup in prodajo izdelkov, prodajalcem olajša postopek, kupcem pa ponuja še prijaznejšo nakupno izkušnjo,« je povedal Aleš Koder, idejni vodja projekta iz bolha.com .

Projektu Lokalna bolha.com so trenutno pridruženi butiki ponovne uporabe Stara šola v Krškem, Brežicah, Litiji, Sevnici in v Novem Mestu, kmalu pa sledijo še drugi. Na lokacijah vas čaka fotokotiček, kjer izberete enega izmed treh paketov po veljavnem ceniku na spletni strani www.lokalna.bolha.com. Paketi ponujajo različne možnosti predstavitve izdelkov, skladiščenje in izpostavljenost v fizični trgovini oziroma na bolha.com. Prodaja v lokalnih butikih ponovne uporabe bo za vas poenostavila celoten postopek, saj sodelavci bolha.com in Zavoda KNOF namesto vas pripravijo objavo na bolha.com, izdelek razstavijo v prodajalni in vodijo vso komunikacijo s potencialnimi kupci. Medtem lahko vi urejate svoje stvari in dobite denar, če je izdelek prodan.